Warning: Missing argument 2 for trp_wpseo_canonical_compat() in /nfsmnt/hosting1_2/0/2/0282ae6c-d39f-44f7-9348-2442051d53f2/rekalascsik.com/web/wp-content/plugins/translatepress-multilingual/includes/compatibility-functions.php on line 674

Weleda naptej arcra – Teszt

Pár hete sikerült beszereznem ezt a Weleda naptejet -kifejezetten arcra valót- , mert eddig nem használtam az arcomra semmi napvédőt, így gondoltam végre kipróbálok egyet. Egyébként nagyon fontos a használta főleg az arcon, de ezt én is csak nem rég tudtam meg, konkrétan amióta jobban beleástam magam a bőrápolásba. Azóta sajnos nem volt még olyan jó idő, hogy elengedhetetlen lett volna a használata, de azért kíváncsi voltam, így kipróbáltam. Sajnos nem igazán nyerte el a tetszésemet. Mivel úgy gondolom nem csak arról kell írni mi vált be, hanem arról is mi nem, így megosztom veletek a tapasztalatom.

Weleda napozókrém SPF 30 – gyógynövényes, naturkozmetikum

Vélemény:

-Elsősorban az állaga kicsit ragacsos, így elég zavaró az arcra felkenve. Főleg smink alá nem a legjobb, ha ragad.

-Másik dolog pedig, hogy az arcomra felkenve nem szívódik be teljesen és így nem tűnik el a fehérség. Szóval ilyenkor olyan mintha hulla fehér lennék.

-Az illata is elég erős, gyógynövényes, ami szintén zavaró lehet, bár engem nem érdekelne, ha más baj nem lenne vele.

Szóval csalódott voltam, mert nem is értettem, hogy lehet ilyet akkor az arcra kenni? Persze megpróbáltam az alapozómmal elfedni a fehérséget, de mivel nem mindig használok azt, így azokban az esetekben nem akarok fehér arccal menni bárhova is.

Ti milyen naptejet használtok az arcotokra? : )

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian