This season’s boots ||

A mai bejegyzésben úgy gondoltam, összeszedem az őszi cipő trendeket. Szerintem ezek olyan darabok, melyeket még télen is simán lehet hordani. Ennek a bejegyzésnek az ötlete onnan jött, hogy régebben, amikor még nem követtem ennyire figyelemmel az aktuális divatot, akkor fogalmam sem volt mi az,  amit érdemes beszerezni, mi az ami igazán trendi.

  • Leopard print: Nekem nagyon tetszenek ezek az állatbőr mintás cipők, de ha valaki annyira merész, hogy  felvesz egy ilyet, akkor az öltözék emellett legyen egyszerű, visszafogott. Ez itt Asos-os.

  • Snake print: Nem csak cipőben, de kiegészítőkban és ruhában is mind megjelent ez a minta. Idén nagy divat lett ez az állatminta. Szerintem érdemes egy -egy ilyen dolgot beszerezni, hiszen sokat dob egy outfiten. Mindig kell valami extrém, valami egyedi egy csinos szettnél. Ez itt a Zara-ból van.

  • White: Egyszerű, de mégis nagyon jól néz ki. A fehér színű csizmák is szintén divatban vannak idén. Ez a darab nagyon megtetszett nekem főleg a különleges sarka miatt. Reserved

  • Socks boots: Háát,  talán ez egy kissé szokatlan, de mégis divatos cipőfajta.  Ez a zoknis dolog már tavaly is nagyon menő volt, de idén valahogy még felkapottabb lett. Ez egy elég különleges darab, így aki  bevállalós,  annak  csak azt tudom mondani: Hajrá! Nekem a sok közül talán ez a Bershka- s az, ami tetszik.

  • Cowboy: Én mindig is szerettem volna egy cowboy csizmát ohh.. Nagyon sok amerikai filmben megjelenik ez a csizma. Mindig is egy vissza- visszatérő darabja a divatnak és ezt valahogy megirigyli az ember. Idén ősszel a divatheteken szintén nagyon népszerű volt. Ez a fehér modell nekem nagyon megtetszett. Ezt a modellt a Bershka-ról meg tudjátok rendelni.

Nektek melyik cipő tetszik a legjobban? : )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian