The Body Shop-Honey Bronze ||

A Body Shop Honey Bronze kollekciójának darabjait mutatom be ma Nektek. Már jó ideje megvannak, de most úgy gondoltam, hogy írok róluk egy rövidebb bejegyzést. Remélem tetszeni fog Nektek!

Highlighter: Azt kell mondjam, hogy mindegyik Body Shop terméket nagyon szeretem, de a legtöbbet a highlightert használom. Egyszerűen imádom! Természetes hatású, könnyen használható.. csak végighúzom a járomcsonton és ennyi. Nem kell hozzá külön ecset sem. Talán emiatt használom őt a legtöbbet, hiszen ha sietek valahova, de mégis akarok egy kis színt az arcomra, akkor ez a legjobb választás.

Bronzer:  Számomra egy kicsit már sok, ugyanis ez a termék elég sok csillogást ad az arcomnak. Kicsit inkább olyan, mint egy highlighter, csak bronzos színben. Ezt egy sminkszivaccsal szoktam beledolgozni a bőrömbe, tehát vele is nagyon könnyű bánni.

Blush:  A színét imádom, bár nem sűrűn használom. Általában akkor veszem elő, ha teljes sminket készítek. Mindig attól félek, hogy túl sokat rakok fel belőle, és aztán úgy nézek ki mint, egy paradicsom. A színe azonban nagyon szép halvány rózsaszínű. Ebben is van csillogás, szóval ezzel is csak óvatosan bánjatok.

A The Body Shop oldalán Ti is megtudjátok őket rendelni!: )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.