My first Mac products

A legeslegelső Mac termékeim, egy matt rúzs és egy ajak primer. Eddig még semmit nem mertem rendelni a Mactől, mert úgy gondoltam, hogy mindenki csak azért szereti mert olyan nagy márka. Aztán rá kellett jönnöm, hogy tévedtem, mert tényleg szuperek a termékek. Persze, nem az olcsó kategóriába tartozik, de szerintem megéri beruházni egy-egy termékre.

Matte Lipstick:( árnyalat: Please Me 30) Először is a rúzsról, ez egyszerűen elképeztő. Teljes mértékben bele szerelmesedtem. Imádom, hogy végre van olyan matt rúzs is, ami nem szárítja ki az ajkaimat használat után. És persze nagyon tartós, nem jön le olyan hamar, mint hittem.

Prep+Prime: Megmondom őszintén eleinte sokat használtam, de aztán egyre kevesebbet.

**

My first ever Mac lipstick and primer. Let’s talk about the lipstick, which I’m obsessed with. I sware this is the best matte lipstick. I always thought that the Mac products are not as good as they say, everybody loves it because the brand is really famous. Then I realised I was wrong, because they are really good. Of course they are a bit expensive but it’s worth to buy.

Matte Lipstick: (shade: Please Me 30) Firstly the lipstick, this is incredible. I really love it, because this matte lipstick is not drying my lips when I use it. Of course it’s long lasting, which is also a good thing.

Prep+Prime: I’ll be honest at first I used a lot, but then less and less

 

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian