Makeup revolution Soph x palette

Sophie x Makeup Revolution

Sophie (Sophiedoesnails) Brit beauty vlogger és a Makeup Revolution közötti kollaboráció. Makeup Revolution egy Brit márka, amely jó minőségű kozmetikai termékeket kínál szuper áron. Ha nem szeretnél több tízezret költeni kozmetikumokra, de mégis minőségi termékekre vágysz, akkor pont neked való. Termékeik többsége  vegán és persze nem tesztelnek állatokon. Magyarországon a Pink Panda oldalon tudjátok megvásárolni termékeiket.

Véleményem

Imádom ezt az új Makeup Revolution Soph x palettát. Ami egyébként 14 matt és 10 csillogó színt tartalmaz. Már egy ideje kinéztem magamnak, de eddig nem tudtam, hogy mennyire tudnám kihasználni a színeit.  Ahogy telt az idő egyre többeknél láttam, milyen sminket készítenek belőle, így aztán végre megrendeltem én is. Nagyon jó döntés volt, ugyanis azóta csak ezt használom. Először Horvátországban a nyaralásunk során tudtam kipróbálni, használni és beleszerettem, hiszen sok mindent ki lehet hozni belőle. Egy hétköznapi egyszerű sminket vagy épp egy estére bulizáshoz valót, ami kicsit csillogósabb. Mivel a színei pigmentáltak, így nagyon jól használhatóak.

Azt kell mondjam ez az eddigi legjobb paletta amit megvásároltam, mivel a színei is szuperek és nem csak nyáron, de most az ősz eljövetelével is remekül kihasználhatóak. Ha tényleg valami olyan palettára vágysz, amiben kihasználható és jól pigmentált színek vannak, akkor ezt imádni fogod, ahogyan én.

Nektek melyik a kedvenc palettátok?:)

 

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian