Kapszula gardrób – alapdarabok

Ha kezded megtalálni a stílusod, de még nem tudod milyen darabokat vegyél, amiket biztosan hordai fogsz. Ezek a ruhadarabok, olyanok amik mindenki gardróbjába kellenek.

Képekre kattintva pedig meg tudjátok vásárolni őket!

1. Fekete bőrdzseki

Tipikusan alapdarab, minden egyes gardróba kell hogy legyen, hiszen mindennel jól kombinálható és a tavaszi átmeneti időszakban is szuper. Mindig stílusos és ezzel nem lehet mellényúlni. Akár egy csinos ruhával is kombinálható.

2. Farmerdzseki

Néhány éve én nagyon nem szerettem, de mostmár rájöttem, hogy igazából ez azért volt, mert nem találtam meg a nekem megfelelő stílusut. Azóta azonban nagy szerelem. Tökéletes ruhák fölé vagy csak szimpla póló+farmer kombinációval is szuper.

3. Fehér vagy Fekete póló

Ezekkel nem lehet mellényúlni, hiszen nagyon sok ruhadarabbal jól mutatnak. Az én gardróbomban is a legtöbb felső fekete vagy fehér színű.

4. Farmer

Mindenkinek kell hogy legyen egy pár szuper jó farmerja. Szerintem ez az alapja egy gardróbnak, manapság már nincs olyan ember akinek ne lenne. Én kedvenceim a zara és stradivarius farmerjai, évek óta innen veszem őket. Mivel vékonyabb alkat vagyok így ezek azok, amik sok mosás után sem lötyögnek rajtam, mert hiába van rajta hogy skinny egy két mosás aztán már nem úgy passzol rám, ahogy kell. Egy szuper farmert bármivel párosíthatsz, legyen az blúz, póló, zakó..sőt még ruhát is felvehetsz rá.

5. Sportcipő

Egy jó sportcipővel nem lehet mellényúlni, manapság már bármihez felvehető. Legyen az ruha, szoknya.. Ezért imádom annyira. Az egyik kedvencem a Converse, amit évekig lehet használni.

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian