Goodbye 2019

Örömmel mondok búcsút ennek az évnek. Nem sok jót hozott nekem, ami miatt egyre inkább szeretném már magam mögött tudni. Gondoltam azonban, hogy összefoglalom egy bejegyzésben mi is történt velem idén. Szeretem ilyenkor összegezni a dolgokat.

Már az év eleje se kezdődött jól, így a szilveszteri lendület, pozitivítás kezdett csökkenni. Tudjátok én mindig próbálom letenni az előző évi dolgokat év végén, és új lendülettel kezdeni az újat. Nem számítottam rá, hogy már az elején ilyen dolgok fognak történni. Persze, tudom, nem lehet felkészülni a rossz dolgokra.. Azt kell mondjam ez az esemény rányomta a bélyeget a további hónapokra. Felszínre kerültek olyan dolgok, amik eddig csak a szőnyeg alatt lapultak.

Soha nem gondoltam volna, hogy lesz olyan, amikor várom a nyár végét, sőt az év végét. Mivel nyári gyerek vagyok így imádom a nyarat. Idéi sajnos nem olyan volt, amire szívesen fogok visszaemlékezni. 20 éves lettem idén, (wow) fura leírni. Ami egyre nagyobb nyomást rak rám, hiszen már nem gyerekként kezelnek és minden olyan dologgal kell foglalkozni, amivel eddig nem nekem kellett.

(Bocsi ezt muszáj volt ide beszúrnom)

Körülbelül így éreztem magam idén, ezzel az egsz felnőttes dologgal…

Aztán eljött az ősz, majd a tél ami alatt szintén sokat tanultam.

Idén rá kellett jönnöm, hogy ki kell állnom magamért, mert más nem fog. Rájöttem, hogy senki nem azt fogja nézni, hogy nekem mi a jó, mindenki csak magát nézi (jobb később mint soha). Gondolhatod te azt, hogy az a személy úgyis kedvel, nagyon jóban vagytok úgy sem tenne veled semmi rosszat. Pedig de! Ezt ne felejtsétek el. Ezért kell neked is magadat nézni, és azt, hogy neked mi a jó, nem azt, hogy másnak.

Tanulj meg nemet mondani! Az emberek nagy része azt hiszi, hogy nem mered megtenni, bizonyítsd be, hogy szereted magad annyira, hogy képes vagy nemet mondani, arra amit nem akarsz. Hidd el nekem, szuper érzés lesz. Ha félsz nem baj, én is féltem, még mindig nehéz ez..

 

Nem okoskodom tovább, csak úgy éreztem ez másnak is kellhet.

Tavalyhoz képest nagyon sokban fejlődtem (hogy ne csak a rosszat említsem). Kiléptem a komfortzónámból, -többször is-, ami miatt büszke vagyok magamra. Nagy dolog volt ez számomra. Ezt folytatom 2020-ban. Sokat dolgoztam, kreatívkodtam idén. Elkezdten tanulni a kalligráf írást, amire már nagyon rég vágytam. Jobban belemerültem a fotozásba is, így idén sokkal többet fotóztam és fotóztunk a blogra/instagramra is. Nagyon sokat fejlődtem ebben is tavalyhoz képest. Nagyon sok bejegyzést készítettem november-december hónapban a Mentateashop facebook oldalára, amire szintén büszke vagyok. Jobban belemerültem ebbe a témába is és sok újat tanultam. Sokat terveztem idén, plakátokat, dobozra címkét, névjegykártyát, utalványokat. Ami hihetetlen.

Szóval köszönöm 2019.

Már várlak 2020.

Nektek hogy telt ez az év? Tanultatok belőle valamit? Írjátok meg kommentben, nagyon kíváncsi vagyok! : )

 

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian