New Years Resolutions

Most már évek óta imádom előre megtervezni az évemet, de ez alkalommal valahogy még izgatottabban kezdtem neki. Hiszen májustól végre sokkal több időt tudtam fordítani a blogra, mint amennyit eddig. Szuper érzés, azzal foglalkozni, amit igazán szeretek.

Úgy döntöttem, idén nem fogadalmakat teszek – mert annak eddig se sok értelme volt- hanem célokat tűzök ki magam elé. És úgy gondoltam, most megosztom veletek, hiszen izgalmas lesz jövőre ilyenkor vissza olvasni és megtudni, mit sikerült megcsinálnom.

1. Többet fogok sportolni

Már most év végén is próbáltam itthon edzeni, netes videók segítségével, de úgy érzem nehéz néha rávennem magamat, ezért idén spinningre szeretnék járni. Ezt már tervezem egy ideje, szóval izgatottan várom.

2. Jobban osztom be az időmet

Hát igen, ezen kell a legtöbbet dolgoznom. Nagyon szeretek tervezni, de valahogy mindig kicsúsznak a dolgok a kezeim közül.

3. Többet fogok posztolni a blogra

Annyi mindent tervezek mindig, de aztán sehogy nem jönnek úgy össze a dolgok, ahogy én szeretném. De idén nagyon sok szuper posztot szeretnék írni a blogra, mert ötletem van rengeteg.

4. Még inkább fejlesztem magam

Imádom az önfejlesztő könyveket, podcastokat, videókat és mivel utána sokkal inspiráltabbnak és motiváltabbnak érzem magam, így idén még többet akarok ezzel foglalkozni. Hiszen az nagyon fontos, hogy szerssük magunkat!

5. Több kultúrális könyvet fogok olvasni, regények helyett

Imádok olvasni, így mindig van nálam könyv. Most azonban rátaláltam néhány divattörténeti könyvre és rájöttem, hogy nagyon tetszenek. Minnél többet el szeretnék olvasni, mert nagyon érdekesnek tűnnek és ezek azért jobban fejlesztenek, mint egy romantikus regény.

6. Befejezni, amit elkezdek

Nálam ez fontos pont, hiszen sok mindent elkezdtem és volt, hogy nem fejeztem be őket. 2018-ban azonban már fejlődtem ebben, hiszen a jogosítványt is megszereztem, pedig azt is félbehagytam.

7. Több programot csinálni

Nem szeretek folyton itthon ülni, sokkal több programot szeretnék, mint az eddigi években. Hétvégékre is, és nem csak punnyadást a négy fal között.

8. Többet utazni

Szeretek utazgatni, és annyira szuper lenne, ha többet mennénk itthon is és külföldön is. Eddigi években hiába mondtuk, hogy akkor majd most több helyre is elmegyünk, nem jött össze. Remélem idén végre megváltozik ez.

9. Egészségesebben étkezni

Már idén elkezdtem jobban odafigyelni, hogy egészségesebben étkezzek, plusz végre figyelek arra is, hogy minnél több vizet igyak egy nap.

10. Nem aggódni a jövő miatt

Nagyon stresszelős fajta vagyok -sajnos- így ha nem tudom előre, mi hogyan lesz, attól kicsit pánikolok. Jobban szeretem megtervezni, a dolgokat előre. Rá kell jönnöm, hogy mindig lesz valahogy, nem kell folyton pánikolni.

 

Nektek mik a céljaitok 2019-re? : )

en_GBEnglish
hu_HUHungarian en_GBEnglish