2020 nyári moodboard

moodboard

Pár éve már annak, hogy ráfüggtem a moodboard/inspirációs tábla készítésére. Nagyon szeretem ezt összeállítani, a kedvenc inspirációs képeimből. Instagrammon és pinteresten mentegetem le ezeket, vagy lefotózom őket és lementem a képeim közé vagy külön albumba rakom. Legfőképpen ez a két applikáció az, amit a legtöbbször használok a telefonomon. Ha fotózáshoz, outfithez, grafikához vagy bármihez kell valami, ami segít egy kicsit a kreatívkodásban akkor, ezeket szeretem nézegetni. Én például nagyon szeretem mások inspirációs tábláit is nézegetni, hiszen van hogy én is merítek belőle ötletet.

Célok eléréséhez is jó készíteni egy inspirációs/álom táblát. Mivel sokan azt mondják, ha sokat nézegeted vagy legalább napi egyszer ránézel azokra a dolgokra, amiket szeretnél elérni, már sikerül bevonzanod magadnak. Bármilyen táblát készíthetsz, amit csak szeretnél. Munkához, célok, esküvő, szülinap, párkapcsolat, divat… bármi, amire jó ránézned.

Én most a laptopomra készítettem egyet, amit fennt láthattok. Nálam sokszor csak pár kép összedobva is inspirációt ad több dologhoz is, sokszor nem is kell rá motiváló szöveg, csak pár kép és kész.

Ti szoktatok ilyet készíteni magatoknak? : )

en_GBEnglish