10 Thing I Love About Autumn

Szeptember nekem mindig olyan volt mint a január elseje, (új év új dolgok). Szeretek tervezgetni előre, így kicsit késve, de összertam azokat a dolgokat, amiket szeretek az őszben. 

10 dolog amit imádok az őszben:

1.Sütőtök

Egyszerűen imádom a sütőtököt. Tavaly sajnos csak 2x készítettünk ilyet, de idén ezt mindenképp bepótolom. Édes, krémes kell ennél több? És persze könnyen elkészíthető. Itt megtaláljátok a tavalyi posztomat róla. 

2.Forró italok

Uhh.. Forró csoki, tea, kávé? Mindet imádom! Ezeket én az év minden szakaszában szeretem fogyasztani. Persze a legjobb és leghangulatosabb a hideg időszakokon inni egy meleg italt. Ja és persze a forralt bor sem maradhat el nálam.

3.Hosszú séta

Nagyon szeretek sétálni menni főleg ebben az időszakban, amikor hideg van, de még süt a nap. Persze ilyenkor mindig magammal viszem a kutyusomat is.

4.Erdőbe menni

Szeretem az erdőt, de nem csak ilyenkor hanem egész évben. Mivel közel van hozzánk ezért sokszor szoktunk együtt menni az erdőbe. Ez idén sem marad el. Ősszel a színes levelek miatt a legszebb, télen meg a hó ami gyönyörűvé teszi.

5.Olvasni

Aki ismer az tudja, hogy imádok olvasni. Mindegy milyen évszak van, mindig jöhet egy jó könyv. Persze ilyenkor mégjobb bekuckózni egy jó könyvvel és egy forró itallal.

6.Filmezni

Film vagy sorozat, egy kis csoki, gumicukor és popcorn, van ennél jobb?

7.Forró fürdő

Nincs is jobb, mint egy hosszú és fárasztó nap után beülni a egy kád forró vízbe és kicsit ellazulni. Én ilyenkor szoktam a kincsként őrzött fürdőbombáimat használni.

8.Tökfaragás

Legeslegjobb dolog! Már alig várom, hogy megvegyük a tököket hozzá. Már vannak ötleteim, milyenek legyenek majd. Olyan izgalmas!

9.Bornapok

Október elején vannak a Bornapok nálunk a városban. Már gyerekkorom óta kijárunk minden évben. Persze nagy a tömeg, de engem leginkább a sok finomság csalogat ki.

10.Kirándulni

Imádok kirándulni és utazgatni, főleg ebben az időszakban, amikor nem kell meghalni a nagy meleg miatt. Remélem idén ősszel több helyre sikerül eljutnom.

Ti mit szerettek az őszben?: )

en_GBEnglish
hu_HUHungarian en_GBEnglish