Céljaim 2020-ra

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én szeretek minden évben célokat kitűzni magamnak, amit aztán imádok visszanézni év végén. Tavaly is már megosztottam itt a blogon, hogy mit szeretnék elérni, így úgy gondoltam, megint írok róla.

1.Dolgozni a céljaimért

Tavalyi év ráébresztett, arra, hogy többet kell foglalkoznom a saját céljaimmal és álmaimmal. Ha szeretném elérni ezeket, akkor tennem is kell értük és nem csak sóvárogni utánuk vagy várni, hogy majd maguktól megtörténnek. Ezért is leírtam az idei évre a céljaim és hogy miket kell ehhez megtennem. Nagyon izgatott vagyok! Olyan jó érzés az, amikor tudod hogy már megtettél pár lépést ahhoz, hogy elérd őket.

2.Hinni az álmaimban

Néha ez a legnehezebb. Hinni az olyan nagy álmokban, amikre mások azt mondják “ne is álmodozz ilyen nagy dolgokról”, pedig ők nem tudják Te mire vagy képes. Igazából, sokan ezekkel a megjegyzésekkel csak le akarnak húzni, nem akarják hogy neked jobb legyen, mint nekik. Mivel ők nem mernek ekkorát álmodni. Nehéz ilyenkor pozitívnak maradni és még így is kiállni az álmaid mellett, de a legjobb amit tehetsz, hogy megmutatod ezeknek az embereknek, hogy te meg tudod csinálni. Végül is csak egyszer élünk, és nem lenne jó, ha 70 évesen megbánnád, hogy nem harcoltál értük.

3.Kilépni a komfortzónámból

Huh. Tavaly már nagyon sokat fejlődtem ebben, vagyis sokat tettem ezért. Amikor év végén összegeztem 2019-et, akkor jöttem rá, hogy sokkal többször sikerült kilépnem a komfortzónámból, mint gondoltam volna. Nagyon nehéz volt, mert sokszor kellett tolnom és emlékeztetnem magam, hogy sikerülni fog, és majd milyen jó érzés lesz utána a tudat, hogy megcsináltam. Így visszagondolva nagyon büszke vagyok magamra. Hiszen nekem ez már régóta nagy nehézség volt, de innentől nincs megállás. Most már tudom, hogy bármire képes vagyok, amit kitűzök magam elé.

4.Make myself a priority

A tavalyi évem legfontosabb leckéje. Nézd magadat, te legyél az első, van amikor önzőnek kell lenned, főleg, ha soha nem voltál az. Nem áldozhatod fel mindig magad, csak hogy másoknak jó legyen, mert akkor ki fognak használni.

5.More self-love

Szeresd magad! Nagyon fontos! Ha nem szereted magad, attól se fogod jobban érezni magad, ha valaki megdicséri a külsődet. Szerintem nagyon fontos dolog, hogy mindenki elfogadja magát úgy, ahogy van. Tudom, hogy nehéz, mert nekem sem megy 100% -osan, de meg kell próbálni. Ahogy egy idézet mondja “nem lehetsz folyamatos háborúban magaddal”.  Ezen folyamatosan dolgozni kell.

 

Szóval ezek lettek volna a legfontosabbak idénre, amiket mindenképp be akarok tartani : )

Ti milyen célokat tűztetek ki 2020-ra?

 

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian