Warning: Missing argument 2 for trp_wpseo_canonical_compat() in /nfsmnt/hosting1_2/0/2/0282ae6c-d39f-44f7-9348-2442051d53f2/rekalascsik.com/web/wp-content/plugins/translatepress-multilingual/includes/compatibility-functions.php on line 674

Bourjois love || High price great quality

Mindkettőt nagyon imádom! A szemfestékre és a velvet rúzsra is már szemet vetettem egy ideje, de valahogy kicsit drágának gondoltam. Aztán jött a Glamour napok és így a kuponnal megvettem őket. Mindkettő megérte a vásárlást.

Egy kis ismertető a márkáról:

Bourjois Paris: 1863-ban kezdtek el kozmetikai termékeket készíten. 1890-től parfümöt is készítettek, amit a Chanel N°5  parfüm készítője alkotott. Már a kezdetektől kiálltak a női jogok mellett, kiadtak egy új megjelenést és innentől a smink már nem a hibák elrejtéséről szólt ez volt a személyiség bemutatása a szépségen keresztül. Termékeikkel a könnyed, de elegáns Párizsi szépséget adják át.

Bourjois rouge velvet the lipstick (shade: 03) : Annyira szuper ez a rúzs. Amikor hazaértem velük első dolgom volt, hogy kipróbáljam. Egyszerűen elképesztő, hogy ennyire jól megalkották. Ugyanis, amikor felkentem olyan érzésem volt, mintha semmi nem lenne az ajkamon, pedig ott volt. Ilyen láthatatlan rúzs ez. Nem szárítja ki a számat használat után, és ez nálam nagy előny, hiszen nagyon sokszor kell ezzel szenvednem. Megéri egy kicsivel több pénzt áldozni ezekre a dolgokra, mivel tényleg megkapjuk azt a minőséget is.

  • Hidratáló viaszt és olajat tartalmaz
  • gazdag pigmenteket, amik a bársony érzésért felelnek és a szuper színért

Satin edition 24h eyeshadow (shade: 02 Oh de roses!) : Imádom ezt a rózsaszínt, az egész nagyon szuper, hiszen nagyon könnyű a használata. Igazából elég egy kicsit feltenni, és azt újjal egyszerűen el lehet dolgozni. Azért is szeretem, mert gyorsan lehet használni. Főleg akkor előnyös, amikor rohanásban vagyok és nincs sok időm ezzel vacakolni, de mégis akarok valami színt a szemhélyamnak. Persze az is előny, hogy csillog. Ja és persze kontaktlencse viselőknek is biztonságos.

  • ultra krémes textúra
  • biztonságos kontaktlencsét viselőknek és, érzékeny szemre
  • gyöngyházfényű
  • hosszantartó formula

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian