2019/20 Fall winter fashion trends

1. Szatén

Szerintem senkinek nem kell bemutatni az idei év egyik legnagyobb trendjét a szatén szoknyát. Tavasszal végigsöpört az üzleteken, de úgy látszik nem kell lemondanunk róla, ha netán teljesen beleszerettünk -ahogy én is- , ugyanis ősszel is marad. Én akkor sem váltam volna meg tőle, ha nem marad a trendek között. Továbbiakban megjelenik felső és ruha formájában is. A legjobb benne, hogy simán hordhatjátok utcára egy pár sportcipővel esetleg bakancsal vagy éppen egy kicsit formálisabb eseményre magassarkúval.

2. Asszimetrikus felső

Idén nyáron egyre több webshopban fedeztem fel ezt a fajta felsőt, egyenlőre nem mertem bevállalni, szóval még marad a szemezés vele. Ebből a fazonból nagyon tetszenek az egyszerűbb fekete, fehér darabok, de a Zarában találtam virágosat is, ami szintén nagyon klassz egy egyszerű farmerral vagy épp szoknyával. Persze sajnos, ilyenkor már nem a legjobb darab ebben az össze-vissza időjárásban.

3. Pici táskák

Személy szerint nekem nagyon tetszenek ezek a mini táskák, főleg az elterjedt Jacquemus táskák nagyon cukik. Azonban ez is egy olyan trend, ami nem túl hasznos, mert igazából abba a táskába ha egy papírzsepi elfér meg egy kis apró pénz, de azonkívűl semmi más.

4. Hosszú oversized szövatkabát

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az elmúlt 2 évben nagy kabát gyűjtögető lettem, előtte elég volt egy darab, amit egész télen hordtam és imádtam, most meg van vagy 5 db a szekrényemben.

5. Halvány lila

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian