2018 beauty favorites ||

Összegyűjtöttem a 2018-as beauty kedvenceimet:

1. KAP – arcpermet 

Imádom! Mióta megvan,  minden reggel, de van, hogy még este is használom…egyszerűen csodálatos. Felfrissíti, üdévé varázsolja az arcbőrömet, ezért is célszerű reggel használni. Nagyon tetszik benne az is, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz, az illata pedig isteni! Sminkelés előtt fújom a bőrömre, aztán viszem fel a szokásos arckrémemet.

Ára: 8490 Ft,  itt tudjátok ti is beszerezni

2. Maybelline Cils Sensational – szempillaspirál

Az egyik legjobb szempillaspirál, amit már néhány éve folyamatosan használok. Több márkát  kipróbáltam már, de egyik használata sem volt ilyen egyszerű, és nem lett ilyen hosszú, szép pillám egyiktől sem. Imádom őt, mert könnyű felvinni, tartós, nem csomósodik, és csodás pillákat varázsol, ezért mindenkinek szívből ajánlom. Nem mellesleg ár- érték arányban is számomra jó választás.

Ár: kb 2500 Ft

3. Clinique moisture surge

Ezt a terméket még csak néhány hete használom, de az eredmény szerintem magáért beszél. Ilyenkor télvíz idején, nekem is jobban oda kell figyelnem a bőröm ápolására, ugyanis hajlamos a kiszáradásra, de szerintem erről nem kell beszélnem nektek sem, többen vagyunk így ezzel.  Azt kell mondjam, hogy eddig nagyon elégedett vagyok vele,  nagyon jól hidratál, sokkal puhább, finomabb tapintású lesz tőle a bőröm. Bővebben a következő bejegyzésben mesélek majd róla.

Ár: 15ml 3000 Ft

4. Bourjois Rouge Velvet the lipstick – shade: 10 Magni-fig

Ebben az évben nagyon rákattantam a Bourjois termékekre.   Az úgy volt, hogy vettem tőlük még az ősszel 3 féle rúzst. Ezek  a termékek nagyon  megtetszettek, és így nem tudtam megállni, hogy még az őszi akciók idején ne vegyek még ezekből a termékekből néhányat. Ki akartam próbálni többmindent,  ugyanis kíváncsi voltam,  hogy azok minősége is ilyen jó, mint a rúzsoké.  A rúzsok mind színben, mind  állagban  és persze tartósságban  is nagyon szuper. És persze nem szárítja ki a számat használat után.  Tehát hidratálnak is. Szóval nagy kedvenc!

Ár: kb 3000 Ft

5. Mac matte lipstick 

Nem kell bemutatnom a Mac rúzsokat, szerintem mindenki ismeri őket! Azt el kell mondanom, hogy én eleinte szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy megéri- e az árát. De elmondhatom, hogy bizony nagyon megéri ! Árban elég húzosak, de mínőségben ezt azért meg is kapjuk…szóval fantasztikusak! Matt hatása ellenére egyáltalán nem szárítja ki az ajkaimat, mert bizony sok rúzsnál ez történik velünk.  Mióta megvettem az első mac rúzsom , azóta is imádom!

Ár: 6000 Ft

hu_HUHungarian
en_GBEnglish hu_HUHungarian